Kuntavaalit 2012 - FAQ


Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi olet vihreiden kunnallisvaaliehdokkaana?

Vihreät ovat hieno puolue täynnä hienoja ihmisiä. On kunnia olla mukana tekemässä mahdollisimman hyvää vaalitulosta paremman Joensuun puolesta.

Millaisena näet Joensuun 10 vuoden päästä?

Vireänä maakuntakeskuksena, jossa on hyvä asua ja toimia niin keskustassa kuin taajamien ulkopuolellakin.

Mitä arvostat Joensuussa?

Upeita ulkoilualueita luonnon keskellä ja kulttuuritarjontaa. Tietenkään ei sovi unohtaa hienoja ihmisiä olivatpa he sitten paikallisia tai junan tuomia.

Mitkä ovat seuraavan valtuustokauden merkittävimmät haasteet Joensuussa?

Kenties tylsä vastaus mutta vastaan silti raha. Niin moni kannatettava asia on joko suoraan tai välillisesti alisteisia sille ja sen puutteelle.  Investointeja ei uskalleta tehdä ja vääristä kohteista säästetään koska raha.

Miksi olet hyvä ehdokas?

Omaan hyvät tiedot ympäristökysymyksistä sekä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Tämä yhdistettynä sopivasti pirskahtelevaan temperamenttin luo hyvän yhdistelmän.

Kuvaile vihreää kuntaa.

Vihreässä kunnassa katsotaan rohkeasti kohti tulevaa. Kuntalaiset ovat aktiivisia ja kiinnostuneita asuinympäristöstään sekä lähimmäistensä hyvinvoinnista.   

Miksi sinulla ei ole Facebook-kampanjasivuja?

Facebook on saatanasta. Vakavammin: Tykkään tykätä kavereiden kampanjasivuista. Henkilökohtaisesti en kuitenkaan halua käyttää ko. foorumia vaaliviestintään. Facebookin asiakkaita emme ole me käyttäjät, me olemme se tuote jota myydään mainostajille. Samaa tietysti voi sanoa tämän blogipalvelun tarjoavasta Googlesta. KVG.

Ylen vaalikoneessa sinulla ei ollut ainuttakaan lupausta kuntalaisille. Miksi?

Vaalilupaukset ovat mitä ovat. Tavoitteet ja lopputulokset harvoin kohtaavat yhden valtuustokauden aikana.

Olisin toki voinut luvata tehdä parhaani sekä toimia omantuntoni mukaan ja katsoa mihin se riittää. Sehän se vasta väsynyttä olisikin ollut. Lupaan tämän silti tässä ja nyt.

Toisekseen lupaan myös ylläpitää tätä blogia ja kertoa kaiken mahdollisen valtuusto- tai lautakuntatyöstä, jos tulen valituksi. Lupaan myös työskennellä sen puolesta, että tämä "mahdollinen" kattaisi tulevaisuudessa enemmän kuin nyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti